Reference

Co o nás říkají naši klienti

Reference

Advokátní kancelář Ritter-Šťastný pro nás provádí správu pohledávek a poskytuje nám komplexní poradenství v oblasti obchodního a pracovního práva. Jedná o tým zkušených právníků, kteří dokáží srozumitelně vysvětlit složité právní záležitosti a nabídnout praktická řešení.

Ing. Pavel Dostálředitel společnosti

Chtěl bych vyjádřit svou nejvyšší spokojenost s právními službami Advokátní kanceláře Ritter-Šťastný při nákupech a prodejích nemovitostí. Přidělený advokát byl vždy dostupný, vstřícný a ochotný zodpovědět všechny mé dotazy, a to bez ohledu na to, jak malé či velké se zdály. Pokud plánujete prodat nebo koupit nemovitost, mohu Advokátní kancelář Ritter-Šťastný vřele doporučit.

Ing. Václav Dostál

Ráda bych sdílela svoji zkušenosti s touto advokátní kanceláří. Jelikož spolupracujeme už dva roky, musím říct, že bych neměnila. Veškeré dotazy jsou zodpovídány s rychlostí a přesným rozborem. Požadované dokumenty zpracovávány pečlivě i s výkladem. Pokud je potřeba schůzka osobní, taktéž je to velice vřelé a otevřené.

Jessica Niederlovámarketingový ředitel

Děkujeme za velice profesionální a vstřícný přístup od pana Mgr. Rittera. Tuto advokátní kancelář můžeme jedině doporučit.

Miroslav Skopalmajitel firmy

Vzhledem k profesionálnímu a odbornému přístupu jsem s poskytováním právních služeb Advokátní kanceláře Ritter-Šťastný velmi spokojena.

Miroslava Zavadilovástarostka obce

Děkujeme za velice profesionální a vstřícný přístup od pana Mgr. Rittera. Tuto advokátní kancelář můžeme jedině doporučit.

Miroslav Skopalmajitel firmy

Advokátní kancelář Ritter-Šťastný poskytuje profesionální a spolehlivé právní služby, které se vyznačují lidským přístupem ke klientům. Při zastupování před soudem se projevili jako tým zkušených právníků, kteří dokázali účinně prezentovat mé stanovisko a hájit mé zájmy.

Miloslav Šitavanc

Při přípravě rozsáhlého projektu nám Advokátní kancelář Ritter-Šťastný poskytuje komplexní právní podporu, která zahrnuje vše od vyjednávání a nastavení základních parametrů projektu včetně vztahů mezi investory až po řešení administrativních záležitostí.

Lukáš Václavík, MSc.projektový manažer